به گزارش شانا به نقل از خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست خبری که صبح امروز(سهشنبه) برگزار شد، در پاسخ به این سوال که آیا در ارتباط با مسئله سرلیستی شورای ائتلاف در تهران بحثی صورت گرفته است، گفت: لیست شورای ائتلاف هنوز مشخص نیست و ما در این رابطه هنوز وارد مصادیق نشدهایم اما اینکه سرلیست چه کسی خواهد بود، ما مصمم هستیم که سرلیست شورای ائتلاف همانند مجلس یازدهم، آقای قالیباف باشد.
رسولی با اشاره به حمله موشکی شب گذشته به برخی مراکز تروریستی و جاسوسی در اربیل عراق و ادلب سوریه گفت: تلنگری که به دشمن جمهوری اسلامی وارد شد جبران بخش ناچیزی از جنایات رژیم صهیونیستی در ماههای اخیر بود؛ شورای ائتلاف حامی مظلوم است و از اقدامات سپاه پاسداران حمایت میکند.
رسولی درباره فعالیتهای انتخاباتی اخیر شورای ائتلاف گفت: ما سعی کردیم در این ماهها هم در تهران و هم در شهرستانها فعالتر شویم.
سخنگوی شورای ائتلاف با تاکید بر اینکه مهمترین هدف ما حضور همه جریانهای سیاسی در انتخابات است، عنوان کرد: تلاش ما این است که شورای ائتلاف فراتر از یک حزب سیاسی عمل کند و هم پاسخگوی عملکرد گذشته خود باشیم و هم اینکه با یک نگاه آسیب شناسانه رویکرد آینده خود را تبیین کنیم.
رسولی درباره مدل انتخاباتی شورای ائتلاف گفت: ما بین نمایندگان کنونی و نامزدهای این دوره هیچ تبعیضی قائل نمیشویم و با بررسی کارنامه افراد در نهایت گزینههای نهایی را انتخاب میکنیم؛ تاکنون کارنامه دوستان در مجلس یازدهم را احصا و جمع آوری میکنیم.
وی درباره احتمال تغییرات لیست شورای ائتلاف به نسبت مجلس یازدهم عنوان کرد: باید فرآیندی شکل بگیرد و ما به تعداد دقیق برسیم ولی در عین حال تاکید میکنم که نقش بانوان حتما نسبت به گذشته بیشتر خواهد شد. همچنین ما در مباحث و واژه ها اگر افراط کنیم دچار مشکل میشویم. این بحث را در ارتباط با جوانگرایی عرض میکنم که از نظر ما مشخصا جوان بودن به شناسنامه نیست و باید به عملکردها نگاه کنیم.
سخنگوی شورای ائتلاف ادامه داد: ارزیابی از عملکرد مجلس یازدهم دو دسته است. یک عده براساس مشکلات سیاسی که با ارکان مجلس و برخی نمایندگان دارند از موضع تخریب، مطالبی را علیه نمایندگان مجلس یازدهم مطرح میکنند. عدهای دیگر نقد منصفانه را در دستور کار قرار میدهند. ما پذیرای نقد منصفانه و کارشناسانی عملکرد مجلس یازدهم هستیم اما اینکه یک عده عملکرد مجلس یازدهم را با مجلس یازدهم مقایسه میکنند کار دقیقی نیست. عملکرد مجلس فعلی را باید با مجلس دهم مقایسه کرد که در این رابطه من بارها اعلام آمادگی کرده ام تا با فعالان سیاسی جریانهای مختلف منتظره کنم.
وی در پاسخ به این سوال که تکلیف شورای ائتلاف با جبهه پایداری و برخی اظهارنظرات اعضای این جبهه علیه ارکان شورای ائتلاف چیست؟، خاطرنشان کرد: ما در شورای ائتلاف اسیر اختلاف افکنی های رسانهای و فضای مجازی نمیشویم. آنچه برای ما اصل است رقابت با جریان غربگرا است که خودباوری ندارد و نگاه او به بیرون است. کسی نگران اختلاف در جریان انقلاب نباشد. ما حتما ممکن است در مباحثی اختلاف سلیقه داشته باشیم اما این اختلافات در نهایت حل و فصل میشود همانطور که در انتخابات مجلس یازدهم این اتفاق افتاد. مطمئن باشید که شورای ائتلاف با جریانهای درون جبهه انقلاب رقابتی نخواهد داشت.
رسولی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره احتمال وجود سرلیست دوم برای تهران گفت: احتمال وجود سرلیست دوم، نیازمند مشخص شدن مصادیق است که تا امروز این اتفاق نیفتاده است.
وی ادامه داد: باید شاخصهای خود را مشخص کرده و عملکرد نمایندگان را در موضوعات مشخص بررسی کنیم و ببینیم که چه امتیازی کسب شده است. احتمالا در نشست خبری بعدی میتوانیم پاسخ قطعی را به این سوال بدهیم.
سخنگوی شورای ائتلاف همچنین در پاسخ به سوالی درباره همراهی دولت با گروه «شریان» در انتخابات مجلس دوازدهم، تصریح کرد: دولت به صراحت اعلام کرده است که در انتخابات مجلس هیچ ورودی نخواهد داشت و نامزد هم ندارد. برای ما هم آنچه که دولت اعلام کرده صادق است. شورای ائتلاف مستقلا به فعالیت خود ادامه میدهد.
رسولی در پاسخ به سوالی درباره نظارت شورای ائتلاف بر نمایندگان حاضر در مجلس تصریح کرد: مسئولیت لیست خود را میپذیریم و در قبال آن پاسخگو هستیم. اتفاقاتی که در مجلس یازدهم افتاد مسئولیت پاسخگویی به مردم را بر دوش ما میگذارد و بر اساس گزارش عملکرد نمایندگان شورای ائتلاف در مجلس، نیروهای مناسب جایگزین خواهند شد.
وی افزود: درخصوص ترکیب لیست هم باید اشاره کنم الان در لیست تهران 4 جای خالی داریم آقای نادران ثبتنام نکردند، آقای تقوی و میرسلیم به دلیل شرایط سنی ثبتنام نکردند و آقای خاندوزی هم به دولت تشریف بردند و این باید مشخص شود.
سخنگوی شورای ائتلاف همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، مبنی بر اینکه آیا شورای ائتلاف قصد دارد همانند انتخابات شورای شهر در سال 1400، سازوکار اشتراک صفر را برای لیست انتخاباتی خود تعیین کند، گفت: هنوز درباره این مسئله تصمیمگیری صورت نگرفته؛ اما این نکته را باید یادآور شوم که هر انتخابات شرایط خاص خود را دارد. ما در انتخابات مجلس یازدهم یک سازوکار را پیاده کردیم و در انتخابات شورای شهر نیز به سازوکار اشتراک صفر رسیدیم که در نهایت موفقیتآمیز هم بود. بنابراین از الان نمیتوان گفت که سازوکار نهایی شورای ائتلاف برای بستن لیست چگونه است.
نظر شما